͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ 
Is deze e-mail niet goed leesbaar? Bekijk hem in je browser.
Image description

Eerste steenlegging Huis van het Kind in Rotselaar

Image description

Op dinsdag 28 juni 2022 werd in Rotselaar de eerste steen gelegd van het Huis van het Kind. Een huis waar Kind & Gezin, Kind & Preventie, Wiegwijs en de gemeentelijke medewerkers hun dienstverlening aan gezinnen zullen aanbieden. De eerste steen werd feestelijk gelegd door onder meer de kinderen van GBS De Straal in Rotselaar. Het gaat om een energiezuinige, hedendaagse en toegankelijke nieuwbouw, met onder andere zonnepanelen, een regenwater- en warmtepomp. Binnen is ruimte voorzien voor medische ondersteuning, een borstvoedingslokaal en een gespreksruimte. Het gebouw, waarin Rotselaar ruim 600.000 euro investeert, zal ook gebruikt kunnen worden voor kleinschalige ontmoetingsmomenten en infoavonden. Als de werken volgens planning verlopen, wordt de nieuwbouw in mei 2023 in gebruik genomen. Het ontwerp van dit mooie project is van de hand van de dienst Gebouwen & Infrastructuur van Interleuven. Zij staan ook in voor de veiligheidscoördinatie en werfopvolging. Voor meer informatie kan je met onze dienst hier contact opnemen.

Lees het persbericht

Jaarverslag 2021 goedgekeurd

Tijdens de Algemene Vergadering van Interleuven op 22 juni 2022 werd het jaarverslag 2021 goedgekeurd. Het jaarverslag kan je online inkijken en is terug te vinden op deze website onder Publicaties

Download het jaarverslag

Intercommunales lanceren www.zonderasbest.be

Zonderasbest.be is een project van Interleuven, IGO & EcoWerf. Om de inwoners uit hun werkgebied beter te kunnen ondersteunen bij het veilig verwijderen van asbest bundelen deze drie organisaties hun krachten. Heb je zelf asbest in of rond je woning? Via dit online platform kan je op een eenvoudige manier terugvinden welk project in jouw buurt actief is om je te helpen bij het verwijderen van asbest.

Neem een kijkje
Image description
Image description
Image description

Omgevingsvergunningsaanvraag voor 't Zand in Tremelo ingediend

In Baal, deelgemeente van Tremelo, komt het belevingspark 't Zand, een sportcomplex met onder meer een gloednieuwe sporthal en buitensportvelden. Voor dit project diende de gemeente Tremelo nu een eerste omgevingsvergunningsaanvraag in. Het belevingspark is een ontwerp van de dienst Gebouwen & Infrastructuur van Interleuven. Daarnaast zullen zij ook instaan voor de veiligheidscoördinatie en voor de werfopvolging.

Bekijk de reportage via ROB-tv

De IL-milieudienst informeert & ondersteunt

Tijdens twee infomomenten nodigde de milieudienst van Interleuven haar aangesloten besturen uit om kennis te maken met de verschillende manieren waarop de milieudienst hen kan ondersteunen. Tijdens een brainstormsessie op 21 juni 2022 werd er nagedacht over projecten rond duurzaam patrimoniumbeheer.Tijdens de workshop mobiliteit op 23 juni 2022 werd het uitgebreide aanbod aan mobiliteitsprojecten in de verf gezet. De deelnemers ontdekten daarnaast dat de mobiliteitswerking niet aan teamgrenzen gebonden is. Door mobiliteitsvraagstukken vanuit het standpunt van onze verschillende diensten te bekijken, kunnen we steeds de correcte oplossingen op maat aanbieden.

Neem contact op met onze milieudienst
Image description
Image description

Veiliger fietsen in Rotselaar met de hulp van Interleuven

Image description

De nieuwe fietspaden langs de Hellichtstraat in de gemeente Rotselaar zijn klaar! De realisatie zorgt voor meer fietsveiligheid en comfort voor de fietsers, een absolute prioriteit bij onze ontwerpen. Naast de meer dan 3 kilometer nieuwe fietspaden werden in de Hellichtstraat ook snelheidsremmende elementen voorzien die de veiligheid van alle weggebruikers verhogen. Bij dit project was Interleuven verantwoordelijk voor de uitwerking van de ontwerpplannen, voor de veiligheidscoördinatie en voor de opvolging van de uitvoeringswerken

Contacteer ons voor meer info

Zomerverlof 2022

Wij gaan er eventjes tussenuit en zien jullie graag terug voor een maandelijkse nieuwsupdate vanaf september. Alvast een zalige zomer gewenst!

Nieuwe vacature(s)

Zelf interesse om ons team te versterken? Of ken je iemand die perfect binnen het IL-plaatje past? Hou alvast al onze kanalen in de gaten voor nieuwe vacatures of neem contact op met Brigitte Van Calster voor een spontane sollicitatie.

Image description

Nieuwsbrief van de intergemeentelijke vereniging Interleuven. 

​​​​​​​www.interleuven.be / [email protected]

Facebook
Twitter
Instagram
Klik hier om je uit te schrijven.
Powered by Sender.net